Algemene voorwaarden

VERZENDKOSTEN
Alle vermelden prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Voor het verzenden van uw bestelling worden de volgende tarieven gehanteerd.
De bedragen van kleine (platte) bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspost) bedragen 2,50 euro , 3,50 euro en soms 4,95 euro (afhankelijk van het artikel en het gewicht.). Grotere bestellingen vallen onder pakketpost; tot 10 kg kost dit 4,95 euro tot 30 kg 9,75 euro (zie verder onder pagina verzendkosten). Het verzendbedrag dat op de factuur vermeld staat, is het juiste bedrag. Artikelen zijn ook af te halen in Annen.

BETALING
Bij een bestelling krijg je een automatische mail via LLef & Lief toegestuurd. Hierin staat het overzicht van je bestelling. Betaling dient vooraf plaats te vinden via overschrijving of contact betaald te worden bij afhalen van de bestelling (in Annen). Zodra het bedrag is ontvangen, wordt uw bestelling binnen enkele dagen (mits voorradig) aan postvervoerder aangeboden ter verzending. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is. Mocht een bepaald product verkocht zijn, dan staat dit bij het specifieke product erbij vermeld. U krijgt altijd een bericht als de levering wat langer duurt dan u van ons gewend bent, met hierbij vermeld de verwachte levertijd. Alle LLef & Lief producten worden uiterst zorgvuldig ingepakt en opgestuurd.

Een aantal artikelen zijn van hout. Hout heeft een natuurlijke werking, hiervoor kan LLef & Lief niet aansprakelijk zijn. Meubels kunnen eventueel tegen bezorgkosten worden geleverd. Bezorging aan huis geschied alleen op de begane grond. Voor het leveren van artikelen geldt een aanbetaling van de kosten. Zie verder verzendkosten en bezorgkosten.


RUILEN EN RETOURENEREN
U heeft veertien dagen bedenktijd met betrekking tot ruilen van uw bestelling. Binnen deze periode kunt u de artikelen aan ons retour te zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn en in de originele verpakking. Neem hiervoor altijd eerst met ons contact op. Het retourneren van onze producten is niet mogelijk bij de grote meubelen.
Bij retourneren ontvangt u uw geld terug, met uitzondering van de verzendkosten. Verzendkosten zijn voor uw eigen kosten. Wij vragen u vriendelijk direct de bestelling te controleren of de producten overeen komen met de bestelling. U dient wel rekening te houden met eventuele kleur en/of maat verschillen.

Voor meer informatie kun je me altijd mailen.

LLef & Lief
KvK nr 53566726
BTW nr NL176828606B01(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2020 LLef & Lief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel