JENGA Fair trade

JENGA is door Melanie Steggink en anderen enthousiaste mensen opgericht op Zanzibar. Melanie woont zelf op Zanzibar (Tanzania) en helpt de plaatselijke mensen prachtige unieke producten zelf te maken en te verkopen. De locale vrouwen en mannen waren vaak nog onzichtbaar voor het grotere publiek. JENGA biedt een platform voor deze handgemaakte producten en helpt de mensen deze te verkopen. Dit gebeurd o.a. door verkoop in een eigen winkel die in 2013 op Zanzibar is geopend en kleinere verkooppunten in hotels (eveneens op Zanzibar).

LLef wil helpen om de handgemaakte prachtige spullen van JENGA ook in nederland te verkopen. Zo draagt ook LLef een steentje bij  aan een betere wereld!

De contacten tussen JENGA en LLef zijn kort en dat betekent dat het geld rechtstreeks bij de makers en vrouwen op Zanzibar terecht komt!! Kijk op de pagina van JENGA (Home) of op facebook van JENGA (JENGA FB) voor meer informatie.

JENGA is a social enterprise offering a platform for Tanzanian (Zanzibar) entrepreneurs to trade their locally handmade product.

© 2010 - 2020 LLef & Lief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel