Dr. Alkaitis

If you can't eat it, don't put it on your skin'. Dr. Alkaitis visie is dat een gezonde, mooie huid alleen gerealiseerd kan worden door de huid (ons grootste 'levende' orgaan) te voeden met de beste, meest pure 'raw' food/'levende' voeding. Alle producten zijn dan ook zo zuiver dat ze eetbaar zijn. Zonder chemische, synthetische, genetisch gemanipuleerde of zelfs van planten afgeleide ingredienten, ze zijn volledig biologisch en natuurlijk. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen en ideaal voor huid met acne, rosacea, gevoelige, beschadigde en rijpere huid. Er zijn diverse beroemdheden en topmodellen die fan zijn van dr. Alkaitis producten. De visie van dr. Alkaitis is niet die van de eerste de beste. Dr. Alkaitis heeft een Phd in fysische scheikunde, een bachelor in scheikunde & chemische ingenieurstechnieken en is tevens opgeleid in moleculaire biologie, ethnofarmacologie en farmacologie. Hij heeft onderzoek gedaan met vier Nobelprijs winnaars.

Om te kunnen garanderen dat de producten alleen ‘levende’ ingrediënten bevatten, worden de plantenextracten zelf gemaakt. Dr. Alkaitis gaat hierbij uit van de kracht van de plant en gebruikt deze in volledige en natuurlijke staat. De huidverzorgingsproducten zijn rijk aan hoogwaardige extracten die bij productie nooit hoger dan lichaamstemperatuur worden verwarmd. Zo blijft de therapeutische, medicinale werking behouden. dr. Alkaitis heeft een uitgebreid assortiment voor alle huidtypen en is voor zowel vrouwen als mannen.

Bij LLef & LIef krijg je 10% korting op twee artikelen van Dr. ALkaitis en bij drie artikelen 15% korting op de drie duurste artikelen. Wacht met betalen op de aangepaste factuur die LLef & Lief nastuurt.

Verzenden van de producten zal 2-4 dagen duren.

 

 

per pagina
 • Dr. Alkaitis Enzyme Exfoliating Mask
  Dr. Alkaitis Enzyme Exfoliating Mask

  dr. Alkaitis Enzyme Exfoliating Mask is een 100% natuurlijke, organisch en biologisch exfolierend enzym masker.
  Het masker bevat enzymen uit ananas en papaya die de huid ontdoen van onzuiverheden en dode huicellen, terwijl…

  € 53,00
 • Dr. Alkaitis Try & Travel kit
  Dr. Alkaitis Try & Travel kit

  De dr. Alkaitis Travel & Try Out Kit is ideaal om deze 100% biologisch-dynamische lijn uit te proberen of voor als u op vakantie gaat.

  In deze kit zit een kleine verpakking reiniger, serum, oogcreme, dagcreme, nachtcreme,…

  € 65,00
per pagina
© 2010 - 2019 LLef & Lief | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel